Web Analytics Made Easy - Statcounter

سپهوند گفت: تأمين امنیت چهارشنبه آخرسال و عید نوروز از اولویت های پلیس است.

خبرگزاری شبستان/ اراک: این روزها شاهد شیوع بیماری کرونا ویروس در بسیاری از کشور ها از جمله ایران اسلامی هستیم و همه اقشار در حال دست و پنجه نرم کردن با این بیماری تنفسی است. در نقاط مختلف ایران نیز شاهد حضور این مهمان ناخوانده، که با حضور خود در آستانه سال جدید مشکلی بزرگ برای همگان به وجود آورده است هستیم و به گفته متخصصان و پزشکان راه پیشگیری از شیوع آن ماندن در خانه و رعایت بهداشت و خود مراقبتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این شرایط و به منظور مقابله با این ویروش با وجود کمبودهای شاهد حضور مشارکت و همدلی گسترده اقشار مختلف جامعه اعم از مردم و مسئولان به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری هستیم و هر کس به اندازه توان خود در این راستا مشارکت می کند.

 

حضور پرستاران و پزشکان در خط مقدم مبارزه با این ویروس، خیرین و نیکوکاران با کمک های مادی و معنوی در راستای کاهش کمبودها، مردم با پیوستن به پویش های مختلف و ماندن در خانه و توجه به نکات بهداشتی و مسئولان و دستگاه های اجرای با بسیج امکانات و نیروهای خود در صحنه حضور دارند.

 

نیروهای خدوم انتظامی و نظامی با وجود ایام پایانی سال و شلوغی کار و فعالیتشان نیز از دیگر ارگان هایی هستند که از روزهای ابتدایی شیوع این ویروس در صحنه حاضر شدند و تمام توان خود را برای حفظ سلامت و جان هموطنان بکار گرفته اند.

 

در این راستا پای صحبت های یوسف سپهوند جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی می نشینیم تا از فعالیت های پلیس در مقابله با کرونا ویروس و فعالیت های این نهاد در ایام پایانی مطلع شویم.

 

اقدمات پلیس در رابطه با ایام پایانی سال در شرایط کنونی را بفرمایید؟

سپهوند: ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال جدید و آرزوی سالی سرشار از سلامت و سعادت برای هموطنان باتوجه به نزدیک شدن چهارشنبه آخر سال، تامین امنیت از اولویت های پلیس استان مرکزی است و امید داریم این مهم با همراهی و همکاری عموم هم استانی ها همراه باشد.

شرایط امروز جامعه و شیوع بیماری تنفسی و فعالیت های شبانه روزی کادر پزشکی که روزهای شلوغ و سختی را می گذرانند، امید است با رعایت نکات ایمنی و عدم حضور در تجمعات و برگزاری چهارشنبه آخر سال باری بر دوش کادر درمانی نباشیم چرا که این عزیزان این روزها جان خود را فدای سلامت عمومی کرده و بی وقفه در تلاش برای یاری رساندن به بیماران تنفسی هستند.

 

تعامل مدافعان امنیت با مدافعان سلامت چگونه است؟

سپهوند: تعامل مدافعان امنیت با مدافعان سلامت برای کنترل و مهار ویروس کرونا و خدمات دهی فراگیر به شهروندان است. ما در کنار کادر پزشکی هستیم و به منظور کمک به این عزیزان و برداشتن بار مضاعف از دوش آنها برای تأمین امنيت چهارشنبه آخرسال و عيد نوروز از سوی پليس مرکزی تمهیدات لازم اتخاذ شده است. پليس به هيچ وجه مخالف شادي و نشاط مردم نيست و تنها بر حسب وظيفه ذاتي خود از حوادث ناشي از شادماني هاي کاذب و حرکات خطرآفرين جلوگيري مي كند، امید است با مشارکت همگانی شهروندان هرگز شاهد وقوع حوادث ناگواری در سطح جامعه كه هزينه هاي مادي و معنوي بسياري را برای همگان در پي خواهد داشت، نباشیم.

این مقام مسئول همچنین به بر رویکرد پیشگرانه پلیس در اجرای طرح های امنیتی عید نوروز، با توجه به محدود شدن مسافرت های نوروزی همزمان با شیوع فراگیر ویروس کرونا در سطح کشور اشاره کرد و افزود: اميدواریم تا در روزهای پایانی سال و نیز تعطيلات نوروزی با همکاري و همراهي تمام مديران و مسئولان استانی، به مانند گذشته خدمات ارزنده اي را به مردم استان مرکزی ارائه داده و با برقراری امنیت کامل، بتوانیم تمهیدات رفاه و آسایش روز افزون آنان را در سطح جامعه فراهم کنیم.

 

با محتکران اقلام بهداشتی و شایعه پراکنان فضای مجازی چگونه برخورد می شود؟

سپهوند: برخورد قاطع با محتکران اقلام بهداشتی و شایعه پراکنان فضای مجازی در دستور کار پلیش قرار گرفته و با محتکرانی که در شرایط حساس کنونی اقدام به احتکار اقلام ضروری و مورد نیاز بکنند به شدت برخورد خواهد کرد. امنیت روحی و روانی هموطنان نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پلیس با افرادی که اقدام به شایعه پراکنی و بر هم زدن آرامش روانی و امنیت مردم داشته باشند برخورد می کند.

تشديد و تداوم نظارت بر واحدهاي صنفي و پايش هاي مستمر بر فضاي مجازي بر اساس قانون جرم است و پلیس با افرادي كه به هر شكل بخواهد به شكل نامتعارف و بر خلاف قانون، در حوزه سلامت و بهداشت شهروندان، کوچکترین نا امنی ايجاد كرده و با انتشار اخبار جعلی، آرامش جسمی و روانی آنان را به خطر اندازند، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

 

پلیس استان در راستای مهار و کنترل ویروس کرونا چه اقدماتی انجام داده است؟

سپهوند: یگان های انتظامی از همان روزهای اول در راستای مهار و کنترل ویروس کورنا مشغول به خدمات دهی و ایفای نقش بودند و از همه تجهیزات و امکانات خود برای ضدعفونی و سم زدایی معابر، مراکز عمومی و ... بهره گرفته و همگام با دیگر دستگاه، با بسیج همه امکانات از پیشتازان مبارزه با این بیماری در سطح جامعه بوده است.

ماهیت ماموریت های پلیس به گونه ای است که پلیس در هیچ شرایطی نمی تواند نسبت به تامین نظم و امنیت بی تفاوت بوده و روند خدمتگزاری به مردم را تعطیل کنیم.

در شرایط کنونی و به منظور سلامت همشهریان باید تا حدامکان از حضور فیزیکی شهروندان در یگان های انتظامی پشگیری شود، پلیس استان با ایجاد و تجهیز زیرساخت ها، بسترهای لازم را برای ارائه خدمات غیرحضوری به شهروندان فراهم کرده است.

اجراي طرح هاي ضدعفوني يگان هاي انتظامي به منظور حفظ سلامت كاركنان و كليه مراجعان به يگان هاي انتظامي، ارائه آموزش هاي مدون و تخصصي به كاركنان و همچنين خانواده آنان، برنامه هاي خود مراقبتي و خودكنترلي کارکنان در حوزه سلامت از دیگر فعالیت های این نهاد بوده که با جديت تمام از سوی کارشناسان بهداشتی پلیس مرکزی دنبال مي شود.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: سرهنگ سپهوند استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز

روح اله کهن هوش نژاد کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در یک تعریف ساده، به توانایی یک کشور برای تأمین تقاضای انرژی فعلی و آتی و همچنین تاب‌آوری در مقابل هرگونه اختلال در عرضه، امنیت انرژی گفته می‌شود، گفت: امنیت انرژی ایران با معضلی به نام ناترازی انرژی روبروست. بر اساس آمارهای رسمی، مهمترین ناترازی در حوزه گاز طبیعی است که حداقل ۷۰ درصد ترکیب منابع تأمین‌کننده انرژی کشور را تشکیل می‌دهد. در میان بخش‌های مختلف، دو بخش خانگی و صنعت هر کدام با حدود ۸۰ درصد، بالاترین وابستگی را به گاز طبیعی دارند. ناترازی گاز مخصوص زمستان نبوده و در سال گذشته حتی در تابستان نیز شاهد ناترازی بودیم. چنانچه متوسط ناترازی تابستان و زمستان را در نظر بگیریم، تولید باید ۱۰۷۵ میلیون مترمکعب در روز برسد که در حال حاضر حدود ۸۰۰ میلیون مترمکعب در روز است.

وی ادامه داد: نتیجه این مسأله افزایش مصرف سوخت مایع شامل گازوئیل و عمدتاً مازوت در صنایع بوده است. این در حالیست که تقاضا روبه فزونی بوده اما تولید به دلیل میدان پارس جنوبی به عنوان بزرگترین تأمین‌کننده انرژی هیدروکربنی عدم سرمایه‌گذاری و در دسترس نبودن فناوری‌های جدید به دلیل تحریم‌ها، روند نزولی داشته و به سختی می‌تواند حتی وضع موجود را حفظ کند.

به گفته این کارشناس انرژی چنانچه روند فعلی ادامه یابد و گاز همه بخش‌ها تأمین گردد و از صادرات صرف نظر شود، حداکثر تا افق ۱۴۱۰ نیازمند واردات گاز از جمله در قالب LNG خواهیم بود.

این کارشناس انرژی با اشاره به اینکه دلایل دچار شدن به این ناترازی تحلیل‌های زیادی توسط صاحب‌نظران ارائه شده است خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین دلایل را می‌توان فقدان حکمرانی یکپارچه انرژی دانست که علیرغم گذشت بیش از ۲۰ سال از تشکیل شورای عالی انرژی، ایجاد مجتمع‌های متعدد پتروشیمی با خوراک گاز و گازرسانی به اقصی نقاط کشور بدون آینده‌پژوهی نسبت به توان تولید آتی اشاره نمود. متقابلاً راهکارهایی برای درمان ناکارآمدی‌های موجود ارائه شده که به نظر می‌رسد در دسترس تر ین راهکار، افزایش بهره‌وری است.

هوش نژاد خاطر نشان کرد: مشکل پایین بودن بهره‌وری در تمامی بخش‌های به وضوح مشاهده می‌شود به گونه‌ای که بر اساس آمارهای وزارت نفت در سال ۱۴۰۰، چنانچه گاز مصرفی کشور را بر اساس ارزش حرارتی به معادل بشکه نفت خام تبدیل کنیم به حدود ۵ میلیون بشکه نفت در روز می‌رسیم که تقریباً ۱۵ درصد آن در مراحل مختلف تولید و عرضه تلف می‌شود که شامل اتلاف در شبکه برق که عمدتاً نیروگاه‌های گازی هستند و سوزاندن گاز مشعل می‌شود.

وی ادامه داد: شدت مصرف انرژی در ایران نیز بالا بوده و با مقایسه آمارهای جهانی به این نتیجه می‌رسیم چنانچه بخواهیم با همین سطح رفاه و تولید ناخالص ملی به متوسط جهانی شدت مصرف انرژی برسیم، حداقل باید ۳۰ درصد از مصرف گاز را کم کنیم که تقریباً ۱.۵ میلیون بشکه در روز (بیش از صادرات فعلی نفت) می‌شود که بسیار قابل توجه است. راهکارهای بهینه‌سازی انرژی را در یک تقسیم‌بندی کلی به راهکارهای قیمتی و غیر قیمتی تقسیم نمود.

به گفته این کارشناس انرژی تجربه راهکارهای قیمتی (افزایش قیمت و شوک و درمانی و امثالهم) در ایران ناکارآمد بوده و منجر به تشدید تورم و نارضایتی‌های اجتماعی شده است. به همین دلیل باید به سراغ راهکارهای غیر قیمتی برویم. یکی از مهمترین راهکارهای غیر قیمتی، اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی انرژی و تأمین مالی این پروژه‌ها از طریق هدایت یارانه‌های دولتی به سمت این پروژه‌هاست که ممکن است در حال حاضر اقتصادی نباشند. این راه حل در دنیا تجربه شده و نتایج آن برای همگان آشکار شده است. در این زمینه خلأ قانونی وجود نداشته و طرح‌های مختلفی در داخل کشور وجود دارد لکن دولت‌ها هنوز از عهده اجرایی کردن آن بر نیامده‌اند.

کد خبر 6096837 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ضعف فرانسه در تامین امنیت هوایی المپیک پاریس
  • حفظ سلامت حجاج در حج تمتع اولویت هلال‌احمر است
  • پاسور کلیدی والیبال، لیگ ملتها را از دست داد
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • محدودیت ترافیکی روز برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی‌دراز
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند